ВПС Нігерії оновить авіапарк

ВПС Нігерії оновить авіапарк

Міністерство оборони Нігерії приступило до оновлення авіаційного парку ВПС. Про це, як повідомляє Jane's , заявив командувач ВПС Нігерії маршал авіації Адесола Амосу. За його словами, військові вже почали отримувати нові винищувачі і вертольоти, а також модернізувати вже наявну бойову техніку. Конкретні типи техніки і її кількість Амосу не назвав.

Раніше уряд Нігерії схвалив військовий бюджет на 2014 рік, в який, зокрема, закладено купівлю шести додаткових транспортно-бойових вертольотів Мі-35 і відновлення льотної придатності навчальних літаків L-39ZA. Як зазначає агентство, ймовірно під винищувачами маршал авіації Нігерії мав на увазі китайські навчально-бойові літаки K-8 Karakorum. Літаки такого типу можна використовувати в боротьбі з повстанцями.

У червні 2010 року ВПС Нігерії взяли на озброєння 15 винищувачів F-7/FT-7NI, куплені в Китаї. Ці бойові літаки були придбані Нігерією в 2008 році. Передбачалося, що у складі ВПС країни китайські винищувачі, що представляють собою копії МіГ-21Ф, замінять застарілі МіГ-21 радянського виробництва.

Быстрый и качественный ремонт самой разной бытовой техники СлотоКинг в телефоне – качественное приложение без границ Виртуальные аппараты: как заработать свой первый миллион? Быстро провести спектральный анализ металлов Курсовые работы по доступной цене
Лента авиановостей