Росія і далі літатиме над Заходом

Росія і далі літатиме над Заходом

Головнокомандувач військово-повітряних сил Росії, генерал-полковник Віктор Бондарєв заявив, що літаки РФ продовжать виконувати польоти в віддалені географічні райони за межами країни.

Бондарєв заявив: "Наші літаки Дальньої авіації дійсно регулярно виконують і будуть продовжувати виконувати польоти в віддалені географічні райони на повний радіус дії стратегічних бомбардувальників, у тому числі з дозаправкою паливом у повітрі. Це необхідно для тренування екіпажів та підтвердження можливостей авіаційної техніки".

Генерал-полковник розповів, що всі польоти проходять в суворій відповідності з міжнародними правилами використання повітряного простору: над нейтральними водами без входу в повітряний простір і без порушення кордонів інших держав. "При цьому практично всі польоти наших літаків супроводжуються винищувачами країн НАТО та їх партнерів з авіабаз, розташованих в безпосередній близькості від маршрутів польоту літаків.

Аквариум в детской комнате Устранение монополии на калийные удобрения в России Огромный выбор качественных подарков для себя, друзей и родственников Дополнительный заработок на ломе Nissan Micra 4-го поколения (2010—2017) - прекрасный компакт
Лента авиановостей