Поплічників терористів, що збили «Боїнг - 777» знайшла СБУ

Поплічників терористів,  що збили «Боїнг - 777» знайшла СБУ

Керівник Головного слідчого управління СБУ Василь Вовк розповів, що слідча група СБУ знайшла свідків катастрофи "Боїнга-777" Малайзійських авіаліній, які можуть вказати на спільників терористів, винних у скоєнні злочину.

Вовк повідомив: "Багато буде залежати від того, яка ситуація складеться на території, де знаходиться більшість свідків, а також, де знаходяться спільники того злочину, які також нами встановлені" додавши, що поки ніяких процесуальних рішень щодо них і жодних даних щодо них назовні не видається. Навіть всередині слідчої групи не всі володіють цією інформацією, щоб не були знищені ті люди, які винні у вчиненні цього злочину.

Голова слідчого управління вважає, що міжнародна слідча група завершить розслідування по Боїнгу наступного року.

За його словами це буде залежати, зокрема від того, чи вдасться слідчим отримати доступ до всієї території, на якій сталася катастрофа, для остаточного її обстеження.

Німецьке видання Spiegel Online повідомило, що Федеральна розвідувальна служба Німеччини поклала відповідальність за аварію Boeing-777 на проросійських сепаратистів. За даними розвідки, сепаратисти захопили біля сил АТО самохідний зенітний ракетний комплекс "Бук" і випустили ракету, що вибухнула в безпосередній близькості від малайзійського літака.

Особые гарантии, которые получает клиент заказывая китайский чай в нашем магазине чая Обзор смартфона ZTE Blade A520 Обручальные кольца через ювелирную мастерскую Виртуальные аппараты: повышай свое настроение Портал для любителей активного отдыха и занятий спортом
Лента авиановостей