Президент МАУ Юрій Мірошников заявляє, що компанія не боїться лоукостів і не намагається їм протистояти

Президент МАУ Юрій Мірошников заявляє, що компанія не боїться лоукостів і не намагається їм протистояти

Юрій Мірошников повідомив: "Я не люблю лоукости, але вивчаю. Моє особисте професійне відчуття, що лоукости перетворили авіацію зі статусної речі в приміську електричку. Як на мене, це блюзнірський акт у світовому масштабі. Ми не боїмося конкуренції з ними і не намагаємося їм протистояти. Їх прихід - це реалії ринку, який змінюється. МАУ теж. Тому ми запозичуємо певні інструменти з лоукост-моделі".

-Прикладів успішного створення великими мережевими компаніями лоукостів зовсім небагато. Але ми маємо намір провести такий експеримент,- повідомив він.

Мірошников заявив: "Швидше за все, окреме підприємство створювати не будемо, але виділимо кілька літаків з конфігурацією, притаманною лоукост-компаніям. Тобто спрощене компонування літака з максимально технічно можливою ємністю. Будемо літати на Боїнгах з другорядних українських аеропортів тільки за міжнародними напрямками. Для нас важлива готовність місцевої влади підтримувати нас і пропонувати субсидії. Сподіваюся, перші рейси будуть в літньому сезоні 2015 року ".

Виртуальные рецепты: варим компот онлайн Тренировочное оборудование для армрестлинга Тюнинг под ключ: как изменить внешний вид автомобиля с помощью стильных автозапчастей Профилированные металлические листы Грамотное и ответственное оформление ваших таможенных документов
Лента авиановостей