"Еір Самара" застрахує свої літаки

ВАТ "Еір Самара" шукає компанію, яка на рік застрахує 3 літаки Beechcraft King Air 350i (модель В300). Загальна страхова сума літаків - 737 млн рублів (по 245 700 000 рублів кожний).

Авіакомпанія планує укласти договір зі страховиком на суму, що не перевищує 1,5% від страхової суми. Конкурси опубліковані на сайті держзакупівель.

Нагадаємо, в жовтні 2013 авіакомпанія закупила за договором лізингу з ГТЛК три 11-місцевих літака Beechcraft King Air 350i на загальну суму понад 1,401 млрд рублів (вартість одного літака - 467 млн 139 тис. 812 рублів). Договір укладено на 10 років.

За інформацією, розміщеною на сайті «Ейр Самара», зараз авіакомпанія не виконує регулярних рейсів. Три Beechcraft King Air 350i компанія пропонує в оренду.

25 листопада один з літаків авіакомпанії при посадці в "Курумоч" викотився за межі смуги. За попередньою інформацією, в момент посадки у літака не вийшла стійка шасі.

За інформацією ЗМІ, в результаті НС літак приземлився на фюзеляж, при цьому повітряне судно отримало серйозні пошкодження корпусу, лопатей гвинтів і повітрязабірників двигуна. Перевіркою інциденту займається Міждержавний авіаційний комітет.

Страховка буде діяти при повній або конструктивної загибелі літаків, пропажу безвісти або пошкодженні повітряних суден, що наступили в результаті події під час польоту, рулювання, стоянки, ремонту і технічного обслуговування.

У разі розкрадання, втрати і повної загибелі літаків гроші по страховці отримає ГТЛК. А в разі пошкодження - «Ейр Самара».

Діяти страховка буде в Росії. І лише для одного літака - за кордоном "на період проведення ремонту", йдеться в техзавданні до конкурсу. До того, як йому відновлять дію сертифіката льотної придатності, платити за його страховку "Ейр Самара" буде максимум 0,3% від страхової суми.

Строительные материалы: террасные доски Первое украинское казино Слотокинг Разработка сайтов профессионалами Онлайн займ за 20 минут Правильный выбор подарков семье на Новый год
Лента авиановостей