Мексиканська авіакомпанія отримала дванадцятий літак Sukhoi Superjet

Мексиканська авіакомпанія отримала дванадцятий літак Sukhoi Superjet

Тринадцятий літак SSJ-100 зараз проходить фінальну стадію складання на заводі в Італії і найближчим часом також буде доставлений в Мексику. Повністю поставка всіх 20 літаків буде завершена до липня 2015 року.

Мексиканський авіаперевізник Interjet отримав дванадцятий за рахунком літак Sukhoi Superjet-100 з числа 20 замовлених лайнерів.

На початку грудня з посиланням на джерела стало відомо, що рада директорів Interjet схвалив операцію з придбання ще 10 російських літаків SSJ-100 в додаток до раніше укладеним контрактом на 20 лайнерів.

SSJ-100 - російський близькомагістральний пасажирський лайнер. Перший політ здійснив у травні 2008 року, запущений у комерційну експлуатацію в 2011 році. Найбільшим експлуатантом цих літаків є "Аерофлот". На сьогоднішній день SSJ-100 сертифікований декількома національними авіаційними властями: АР МАК, EASA, мексиканськими, лаоськими і індонезійськими повноважними органами.

Купить расческу Janeke в Украине Во Франции создали концепт казино на борту самолета Где купить пластиковые контейнеры Новые направления туризма для Крыма и Краснодарского края Выгодные путешествия с МАУ: билеты онлайн на самолеты в любые направления
Лента авиановостей