Літак Президента Південної Кореї оснастять системою захисту від ракет

Літак  Президента Південної Кореї оснастять системою захисту від ракет

Оснастити літак президента Республіки Корея (РК) системою протиракетного захисту планується в рамках нового проекту, який оцінюється в 30 млрд вон ($ 27 млн). Як повідомили представники уряду та збройних сил країни, борт може бути обладнаний системою до 2016 року.

У Південній Кореї глава держави не має в своєму розпорядженні спеціальним повітряним судном, перельоти здійснюються на авіалайнері Boeing 747-400, орендованому у ведучої авіакомпанії країни Korean Air. Зараз лізинг цього літака продовжений до 2020 року.

"До теперішнього часу президентський борт не має власної протиракетного захисту, проте до 2016 року його оснастять системою оповіщення про наближення ракеті (MAWS) і системою захисту літака від інфрачервоного наведення (DIRCM)", - повідомив офіційний представник уряду РК. Остання система захищає авіалайнер від ракет з інфрачервоною головкою наведення.

Прогнозы на развитие гемблинг индустрии в 2022-2023 году Несколько советов по выбору чая и кофе от интернет-магазина «Petrovka HoReCa» Игровые автоматы приносят огромный опыт в сфере азартных игр Заказать эвакуатор в Киеве Игровой мир популярных автоматов
Лента авиановостей