Шість бойових "Алігаторів" надійдуть для авіачастин ВВО

Шість бойових

На авіаційному заводі "Прогрес" в Приморському краї представники авіаційних частин Східного військового округу закінчують приймання шести нових бойових вертольотів Ка-52 "Алігатор".

Фахівці авіаційних частин Східного військового округу закінчують приймання нових бойових вертольотів Ка-52 "Алігатор", виготовлених на авіазаводі в Примор'ї, повідомляє в понеділок Східний військовий округ.

"На авіаційному заводі" Прогрес "в Приморському краї представники авіаційних частин Східного військового округу закінчують приймання шести нових бойових вертольотів Ка-52" Алігатор ". Після підписання необхідних документів з приймання вертольотів і виконання пробних польотів, нова авіаційна техніка надійде в авіачастині ВВО", - повідомляє округ.

Наголошується, що нові Ка-52 будуть задіяні при виконанні учбово-тренувальних польотів і завдань в денний і нічний час. Для цього вертольоти оснащені сучасним навігаційним обладнанням, яке дозволяє їм здійснювати польоти в будь-яких погодних умовах.

Игровые автоматы: основные критерии выбора Чем особенны игровые автоматы Новоматик Лучшие идеи подарков папе на день рождения Побеждайте на сайте казино Spin Win Adidas Stan Smith по низкой цене прямо в эти минуты
Лента авиановостей