Суд оштрафував аеропорт "Внуково" за порушення умов медичної ліцензії

Суд оштрафував аеропорт

Арбітражний суд Москви задовольнив позов Росспоживнагляду про штраф у відношенні ВАТ «Аеропорт Внуково» за здійснення медичної діяльності з порушенням передбачених ліцензією умов, говориться в рішенні суду.

Управління Федеральної служби з нагляду в сфері захисту прав споживачів і благополуччя людини по Москві 24 жовтня провело позапланову виїзну перевірку ВАТ "Аеропорт Внуково".

В ході перевірки було встановлено, що ВАТ "Аеропорт Внуково" здійснює медичну діяльність в медкабінетах, розташованих за адресами: аеропорт Внуково, вулиця 2-а Рейсовий, буд. 2, корп. 1 і аеропорт Внуково, стор. 2, корп. 1). Однак згідно ліцензії від 21 травня 2012 медична діяльність повинна здійснюватися відповідачем за іншою адресою (вулиця Рейсовий, д.6). Росспоживнагляд вказав, що адреси, де розташовані два медкабінета аеропорту і здійснюється медична діяльність, у раніше виданої ліцензії відсутні. На думку позивача, аеропорт здійснює медичну діяльність з порушенням передбачених ліцензією умов.

Це послужило причиною звернення з позовом до суду про притягнення аеропорту до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу в розмірі 30 тисяч рублів.

Недорогой телевизор на кухню: почему это KIVI со Smart TV? Современная клиника эстетической стоматологии в Москве Курсы профессионального визажа в Москве Реальная виртуальная реальность Как купить автомобиль б/у и не ошибиться
Лента авиановостей