Аеропорт Бориспіль відмовився від переведення наземного обслуговування на аутсорсинг

Аеропорт Бориспіль відмовився від переведення наземного обслуговування на аутсорсинг

Аеропорт відмовився переводити на аутсорсинг наземне обслуговування під тиском колективу.

За його словами, після зустрічі з в.о. гендиректора аеропорту Євгеном Дихне була організована ініціативна група від трудового колективу, з якої обговорюватимуться питання подальшого здійснення аеропортом наземного обслуговування.

Офіційний наказ в.о. гендиректора про скасування переведення наземного обслуговування на аутсорсинг "у зв'язку з виробничою необхідністю" опублікований на офіційному сайті аеропорту Бориспіль 23 грудня.

Початковий наказ передбачав передачу частини діяльності, об'єктів і техніки аеропорту стороннім організаціям. Метою цього в документі називалося отримання додаткових доходів, скорочення витрат і реорганізація діяльності у сфері послуг наземного обслуговування.

Однак профспілка працівників у відкритому листі на адресу міністра інфраструктури Андрія Пивоварського прямо звинуватив керівників аеропорту в тому, що їхні дії спрямовані на знищення підприємства.

"Фінансові документи, що підтверджують збитковість діяльності з наземного обслуговування, керівникам відповідних підрозділів не надавалися. Підтвердження збитковості не існує, оскільки більшість авіакомпаній, яким аеропорт надає послуги, є нерезидентами і оплачують послуги у валюті, що в умовах різкої інфляції значно збільшує прибутковість цих видів діяльності ", - підкреслювалося в листі.

На даний момент структури державного підприємства займають приблизно 33% ринку наземного обслуговування в аеропорту Бориспіль. У ці послуги входять буксирування, подача трапів до літаків, обробка багажу і т.д.

Современные лекарственные препараты для каждого Открытие фотостудии: главные аспекты успешного бизнеса Выбор оффшора для защиты своих средств Реальная виртуальная реальность Большой выбор стальных радиаторов от лучших мировых брендов
Лента авиановостей