Emirates не буде змінювати літак на менший на лінії Дубай - Москва

Emirates не буде змінювати літак на менший на лінії Дубай - Москва

Авіакомпанія Emirates заявила, що не збирається змінювати тип літака на рейсах Дубай - Москва на менш місткий. Раніше дані сайту компанії свідчили про те, що з зимового розкладу 2015/16 років Boeing 777 на одному з рейсів може бути замінений на Airbus A340.

Сьогодні в Emirates заявили, що таких планів не існує, а інформацію на сайті пояснили помилкою системи бронювання. Сьогодні ж вона була виправлена - на всіх рейсах на всю глибину бронювання тепер фігурує Boeing 777. Він обслуговує всі рейси лінії Дубай - Москва з 1 грудня.

Крім того, Emirates ввела знижкові тарифи для польотів з Москви і Санкт-Петербурга в окремі міста Азії та Африки з пересадкою в Дубаї. Вартість квитка туди-назад з Москви з урахуванням зборів, зокрема, становить: 20245 рублів в Дубай, 26842 рубля в Бангкок, 25710 рублів в Коломбо.

Ціни з Санкт-Петербурга, як правило, на кілька тисяч вище. Квитки продаються до 16 січня, польоти по ним можливі до 30 листопада, за винятком пікових періодів. Повернення квитків не дозволений, обмін можливий зі сплатою штрафу в 175 євро і доплатою до чинного на той момент тарифу.

Для чего нужно проводить обследование УЗИ у беременных Алмазное сверление в Киеве, услуги по сверлению отверстий Лучшие идеи подарков папе на день рождения Выгодные путешествия по доступным авиаперелетам Гостиница для кошек во время отпуска
Лента авиановостей