Аеропорт "Толмачево" візьме участь в будівництві логістичного поштового центру

Аеропорт

5 грудня 2014 між урядом Новосибірської області, Федеральною митною службою Росії, ФГУП "Пошта Росії» і ВАТ «Аеропорт Толмачево» було підписано угоду про взаємодію при реалізації проекту будівництва логістичного поштового центру в Новосибірській області. Про це повідомляє прес-служба "Толмачево".

"Передбачається, що логістичний центр площею 40 тис. Кв. Метрів буде введений в експлуатацію до кінця 2018 року, його пропускна спроможність складе більше 1 млн. Відправлень на добу. Після введення в експлуатацію логістичний поштовий центр стане ключовим об'єктом по обробці пошти у всьому Сибірському федеральному окрузі, а також найважливішим транзитним поштовим вузлом між регіонами Далекого Сходу і європейської частини Росії ", - зазначили в аеропорту.

Міжнародний аеропорт "Новосибірськ" (Толмачево) надасть приміщення та земельні ділянки під розміщення поштового центру та надасть сприяння в підключенні створюваного центру до інженерній інфраструктурі. Крім того, аеропорт Толмачево продовжить роботу зі збільшення кількості та частоти регулярних рейсів по закордонних напрямках, в тому числі шляхом залучення нових російських і зарубіжних авіаперевізників.

За словами генерального директора ВАТ «Аеропорт Толмачево» Євгена Янкілевіча, даний проект є продовженням співпраці аеропорту Толмачево з ФГУП "Пошта Росії» і Федеральною митною службою Росії у сфері забезпечення міжнародного поштового обміну і відповідає концепції розвитку новосибірського аеропорту як пасажирського, вантажного і поштового хаба на перетині повітряних шляхів з Азії в Європу.

Адвокатская помощь при несчастных случаях в Израиле Полипы в матке: Диагностика и эффективное лечение в медцентре "Твой врач в Варшаве" Приумножить капитал приглашает интернет казино 777 Original Английский язык для взрослых и детей в школе Вильяма Рейли Фортуна и азарт снова вместе
Лента авиановостей