Плату за паркову біля аеровокзалу відстояв в Арбітражному суді аеропорт Волгограду

Плату за паркову біля аеровокзалу відстояв в Арбітражному суді аеропорт Волгограду

Арбітражний суд Поволзької округу залишив в силі рішення суду Волгоградської області про визнання незаконними дій регіонального УФАС у відношенні ВАТ «Міжнародний аеропорт Волгоград».

У прес-службі Волгоградського суду повідомили, УФАС по Волгоградській області була проведена планова виїзна перевірка аеропорту. В ході перевірки встановлено, що аеропорт зтягує плату за надання послуг з паркування автотранспортних засобів на території привокзальної площі. Відомо, що вартість цих послуг вже включена до складу збору за надання аеровокзального комплексу, що стягується з пасажирів.

Влада аеропорту не погоджується з рішенням суду. На думку заявника, аеропорт надає послуги як аеровокзального комплексу, так і інші послуги, встановлення тарифів на які не належить державному регулюванню. До цих послуг відноситься і парковка транспортних засобів.

Суд прийшов до висновку, що оспорювані рішення порушують права заявника у сфері підприємницької діяльності, оскільки створює перешкоди в її здійсненні. Рішення вступило в законну силу.

Обзор игрового автомата Book of Ra Deluxe от Novomatic Шторы плиссе – модный тренд для ваших окон Виртуальное кафе - новая мода китайского общепита Структура и дизайн сайта Спортивные ставки на Евро 2016
Лента авиановостей