"Мотор Січ" хоче збирати вертольоти для української армії в Польщі

Одне з провідних в Україні підприємств з випуску авіаційних двигунів «Мотор Січ» почало переговори про монтаж вертольотів в Польщі, що може стати початком для створення в цій країні виробничої бази для української армії.

Про це сьогодні пише польська Gazeta Dziennik Prawna з посиланням на свої джерела.

«Авіагіганті з нашого східного кордону -« Мотор Січ »- веде переговори з PZL Swidnik з монтажу вертольотів Мі-2 і« Сокіл ». Можливо також співпраця в інших сферах оборонної галузі », - зазначає газета.

За її даними, сторони вже домовилися про створення робочих груп, які проаналізують економічну вигоду такого співробітництва, в той же час, компанії відмовляються від надання більш докладної інформації на цю тему.

Газета відзначає, що співпраця між компаніями може мати політичне значення.

«Україна, яка зараз перебуває в конфлікті з Росією, таким чином, частково почала б створювати на нашій території виробничу базу для своєї армії. Тому що до співпраці можуть бути залучені інші компанії, зокрема, ITWL або WZL-1. В результаті співробітництво може розширитися також на модернізацію вертольотів Мі-8, Мі-17, Мі-24 або SWS-3 », - пише видання.

Киновечер: фильм «Да здравствует Цезарь» Вызов электрика на дом Что такое аренда квартир? Мощный аккумулятор Panasonic cga-d54s – делаем правильный выбор вместе Современное, эффективное обучение английскому с носителями языка
Лента авиановостей