Atlasjet Україна приступила до комерційних перевезень

Atlasjet Україна приступила до комерційних перевезень

Авіакомпанія Atlasjet Україна (Вийшла на ринок України лише в 2014 році) приступила до виконання комерційних рейсів на маршрутах турецького авіаперевізника Atlasjet, а з 12 травня розпочне виконання рейсів на маршрутах іракського Zagrosjet на основі договору мокрого лізингу.

В тимчасову оренду разом з українськими екіпажами передані два літаки Airbus A320. Таке рішення прийнято, щоб авіалайнери yt простоювали в Україні в очікуванні необхідних дозволів для виконання рейсів по Україні та з України під власним кодом.

"Зараз ми проходимо з Державіаслужбою фінальний етап узгодження рейсів", - зазначив представник Atlasjet Україна.

У презентації авіаперевізника говориться, що польоти будуть виконуватися як на міжнародних, так і на внутрішніх рейсах, а до льотного розкладу 2015 парк можуть поповнити додатково від п'яти до 10 літаків типу A320/A321.

"Ми будемо працювати як класичний мережевий авіаперевізник. Всі послуги, в тому числі харчування і перевезення багажу, будуть включені у вартість, а рейси будуть стикуватися. На борту будуть два класи - бізнес і економічний", - розповів раніше гендиректор Atlasjet Україна Сергій Підгородецький.

Авіакомпанія Atlasjet Україна створена в 2013 році у Львові. Приблизно половина частки суспільства належить турецькій авіакомпанії Atlasjet.

Материнские платы: когда старое лучше нового Игровой клуб – построй свое будущее! Учеба на магистратуре в Канаде для украинцев Авто на прокат без водителя в Санкт-Петербурге Создан лазер для точной навигации самолётов в плохую погоду
Лента авиановостей