В Ірані літак сів без шасі (фото)

В Ірані літак сів без шасі (фото)

Пасажирський літак Fokker 100 іранської авіакомпанії Iran Aseman Airlines сів без основної лівої стойки шасі в місті Захедан. Як повідомляє The Aviation Herald , інцидент стався 10 травня.

Під час заходу на посадку у літака не вийшла стійка шасі, через що екіпаж приблизно годину спалював паливо для вчинення аварійної посадки, одночасно намагаючись домогтися виходу шасі альтернативними способами.

В Ірані літак сів без шасі (фото)

Під час пробігу після посадки Fokker 100 виїхав за межі смуги в пісок. З 103 чоловік на борту постраждали дев'ять. Вони отримали травми під час евакуації з літака. Медики надали допомогу на місці семи пасажирам, двоє відправили до лікарні на додаткове обстеження.

В Ірані літак сів без шасі (фото)

У квітні США послабило санкції проти Ірану, введені понад 30 років тому, що дозволить американським компаніям поставляти запчастини для іранських авіакомпаній і брати участь у ремонті їх повітряних суден. Очікується, що це підвищить рівень безпеки цивільної авіації Ірану.

Тормозные диски DBA недорого Як отримати довідку про несудимість менш ніж за 30 днів Прокат внедорожников для поездок в Одессе и окрестностях Бескаркасная мебель от производителя Аренда катера с капитаном в Санкт-Петербурге недорого
Лента авиановостей