Boeing 737 здійснив вимушену посадку через відмову однієї із систем

Boeing 737 здійснив вимушену посадку через відмову однієї із систем

«Боїнг 737» напередодні ввечері здійснив аварійну посадку в аеропорту «Манас» практично відразу після зльоту через відмову курсової системи літака. Про це K-News повідомив директор льотної служби авіакомпанії «Ейр Бішкек» Олександр Лютих.

Як він розповів, при виконанні рейсу сталася відмова курсової системи літака.

«Рейс виконувався в нічний час, тому було прийнято рішення повернутися. Це електроніка, всяке може статися. Несправність вже усунули. Цей літак 88 року випуску. Але тут важливий не рік, а стан, в якому він знаходиться. А цей «Боїнг» знаходиться в дуже хорошому стані », - розповів Олександр Лютих.

Коментарі пасажирів і очевидців глава льотної служби прокоментував так:

«На борту було 143 пасажири. І кожен по-різному розповідає про події. Хтось каже, що двигун парував, хтось - що літак трясло. Насправді при подібного роду неполадки такого не відбувається », - зазначив директор.

Серед пасажирів побутує думка про те, що літаки рейсів Бішкек-Ош і Ош-Бішкек - знаходяться практично в аварійному стані і літати на них небезпечніше всього. Директор Держагентства цивільної авіації Еркін Ісаков в розмові з K-News з цим не погодився.

Прививки для детей в клинике «Френдлик» по Национальному календарю Профессиональная разработка сайта для транспортной компании Выбираем правильные игры в интернете Преимущества профессионального развала-схождения на СТО Игровые автоматы, знакомящие с кулинарными причудами различных стран
Лента авиановостей