Нові подробиці авіакатастрофи на Донеччині

Нові подробиці авіакатастрофи на Донеччині

Фахівці з Нідерландів в населеному пункті Розсипне під Донецьком ведуть огляд місця падіння Boeing 777. Про це повідомляє ТАСС.
 
Літак Boeing 777 авіакомпанії Malaysia Airlines, що виконував рейс MH17 з Амстердама в Куала-Лумпур, зазнав катастрофу 17 липня в Донецькій області. Всі, хто знаходилися на борту 298 пасажирів і членів екіпажу загинули. Більшість пасажирів - 193 людини - були підданими Нідерландів.
 
В даний час експерти ведуть фотозйомку кабіни та інших уламків лайнера, їх супроводжують спостерігачі ОБСЄ. При цьому численних співробітників ЗМІ охорона не підпускає близько до місця проведення робіт, тому журналісти змушені спостерігати за діями експертів з великої відстані.
 
Раніше стало відомо, що вивезення уламків Boeing 777 відкладається на невизначений термін з ініціативи фахівців з Нідерландів.
 
Джерело в МНС самопроголошеної Донецької народної республіки / ДНР / повідомило, що нідерландську сторону не влаштовує формулювання протоколу з вивезення уламків, підготовленого представниками ОБСЄ, ДНР і Нідерландів, тому вони відмовляються його підписувати.

Как правильно составить резюме Высокая посещаемость у игрового клуба 777 Original Игровые автоматы онлайн бесплатно Визы для работы и учебы в Польше Лучшая в Украине компания по установке ГБО
Лента авиановостей