В США створять літаючий авіаносець

В США створять літаючий авіаносець

Агентство перспективних дослідницьких проектів (DARPA) Пентагону оголосило про пошук технологій для створення літаючих авіаносців - великих літаків, здатних нести кілька безпілотних літальних апаратів. Як повідомляється в прес-релізі відомства, в якості можливого літака-матки військові розглядають у тому числі C-130 Hercules від Lockheed Martin.

Створити літаючий авіаносець планується з мінімальними змінами в конструкції базової машини. Передбачається, що літак-матка буде використовуватися як для зльоту, так і для посадки БПЛА. Таким чином, наголошується в прес-релізі, американські військові істотно розширять можливості ведення повітряних операцій.

Готовий до польотів демонстратор технологій DARPA розраховує отримати протягом чотирьох років. В якості потенційних підрядників відомство сподівається побачити в тому числі компанії, раніше не брали участь в подібних тендерах.

Онлайн-переводчик самых разнообразных слов Развлечения на любой вкус Деньги из Польши и Германии в Украину Созданный для Pin Up сайт заблокирован — что делать Профессиональное лечение геморроя
Лента авиановостей