Авіакатастрофу на Донбасі розслідуватимуть ще довго

Авіакатастрофу на Донбасі розслідуватимуть ще довго

Розслідування катастрофи малайзійського літака Boeing під Донецьком продовжено ще на дев'ять місяців - до серпня 2015 року. Про це повідомляє видання The Australian з посиланням на заяву австралійського міністра юстиції Майкла Кінана.

За словами міністра, політична ситуація занадто «нестабільна», і це заважає повернутися до місця краху MH17.

«Австралія раніше закликає міжнародне співтовариство зосередитися на пошуку, судовому переслідуванні та покарання осіб, винних у цьому боягузливому нападі», - заявив Кінан. «Ми зобов'язані зробити це заради безневинних жертв трагедії MH17 та членів їх сімей», - додав він.

Розслідування катастрофи здійснюється спільними зусиллями Нідерландів, України, Австралії, Малайзії та Бельгії. Австралію представляють 35 співробітників федеральної поліції, які працюють на Україні і в Гаазі.

«Боїнг-777» авіакомпанії Malaysia Airlines, який прямував з Амстердама в Куала-Лумпур, був збитий бойовиками в Донецькій області 17 липня. На борту лайнера знаходилися 298 чоловік, всі вони загинули.

Игра в казино: бесплатно и на реальные ставки Основа пищевого производства - гигиена Съемное оборудование для погрузчика Игровые автоматы, рассказывающие о жизни братьев наших меньших Как сделать монтаж электропроводки в доме
Лента авиановостей