Індонезійська Lion Group отримала новенькі А320

Індонезійська Lion Group отримала новенькі А320

Індонезійська Lion Group отримала сьогодні перші три літака А320 виробництва Airbus. Спеціальна церемонія пройшла в Тулузі (Франція). Про це повідомляє прес-служба Airbus.
 
У заході взяли участь голова та співзасновник Lion Group Расду Кирана, а також президент і генеральний директор Airbus Фабріс Бреж'є. «Отримані літаки є першими із замовлення на 234 лайнера сімейства А320, розміщеного Lion Group в березні 2013 року. До загального замовлення входять 109 літаків A320neo, 65 літаків A321neo і 60 літаків A320ceo », - пояснили в Airbus.
 
Літаки будуть екплуатіроваться дочірньої авіакомпанією Lion Group - Batik Air на внутрішніх і регіональних маршрутах. Літаки А320 для Batik Air мають двокласну компоновку салону, розраховану на перевезення до 156 пасажирів, і оснащені двигунами CFM56, також уточнили в Airbus.

Казино онлайн 777 Original найдет, чем удивить геймеров Играй в клубе – зарабатывай деньги Современная клиника в благодатных местах Закарпатья Как правильно прогнозировать и делать ставки на хоккей Немного о самолюбии
Лента авиановостей