Україна перестала відсилади двигуни для крилатих ракет в Росію

Україна перестала відсилади двигуни для крилатих ракет в Росію

Українська компанія "Мотор Січ" повністю призупинила поставки в Росію малорозмірних газотурбінних двигунів для крилатих ракет, повідомив генеральний директор корпорації "Тактичне ракетне озброєння" (КТРВ) Борис Обносов. Про це пише РІА Новости.
 
"На даний момент співпраця з Україною призупинено повністю в усіх напрямках", - сказав Обносов журналістам на Міжнародній авіаційно-космічної виставці "AirshowChina".
 
Він додав, що постачання можуть бути відновлені тільки за умови прийняття відповідного політичного рішення на рівні керівництва двох країн. "Якщо таке рішення буде прийнято, ми з задоволенням будемо продовжувати співпрацю. Нам потрібно легітимне право. "З-під полу" ми нічого купувати не будемо", - заявив Обносов.
 
Заступник глави Мінпромторгу Юрій Слюсар в липні заявляв, що постачання з українського авіапідприємства "Мотор-Січ" до Росії не припинялися, однак українська влада повинна розуміти, що знайти попит на цю продукцію поза РФ буде неможливо. Українська компанія поставляє в РФ і вертолітні двигуни, однак вони використовуються тільки для виконання комерційних цивільних проектів.

Корейский уход за подростковой кожей Овощные стеллажи — на что обратить внимание? Простые способы правильного питания - ПП Контейнерная доставка грузов Виртуальные развлечения от производителя Мега Джек
Лента авиановостей