В Росії почнуть готувати пілотів для нового літака МС-21

В Росії почнуть готувати пілотів для нового літака МС-21

Підготовка пілотів авіакомпанії «Аерофлот» до польотів на новому російському авіалайнері МС-21 буде проходити на сучасному тактичному тренажері, який виготовлений на замовлення Корпорації «Іркут». Про це повідомив Міністр промисловості і торгівлі РФ Денис Мантуров в рамках робочого візиту на Іркутський авіаційний завод.
 
«З урахуванням того, що« Аерофлот »буде основним покупцем і експлуатантом МС-21, пілоти цієї авіакомпанії вже почали попередню підготовку на новому тактичному тренажері, який виготовлений на замовлення Корпорації« Іркут ». Це скоротить мінімум на 6 місяців терміни підготовки льотного складу для подальшого освоєння цієї техніки на повнофункціональному тренажері, а потім вже безпосередньо на літаючих зразках », - зазначив Денис Мантуров.
 
Пілотажний тренажер ПТ-МС-21-300 для навчання екіпажів пасажирських літаків сімейства МС-21 виготовлений з метою підготовки членів екіпажу в наземних умовах. Він використовується як інженерний стенд для валідації бортового устаткування і для підготовки до льотних випробувань. При його створенні враховані рекомендації авіакомпанії «Аерофлот». Алгоритм роботи тренажера буде постійно доопрацьовуватися в міру просування програми льотних випробувань МС-21 і стане відповідати умовам експлуатації реального літака за шість місяців до початку поставки серійних машин замовнику, відзначили в Мінпромторгу.

В Росії почнуть готувати пілотів для нового літака МС-21

Тренажер дозволяє заощадити час підготовки до польотів і знижує витрати компаній на 30-40%. Вартість одного польотного години на процедурному тренажері в чотири рази менше, ніж на повно-пілотажному. Тренажер - перший елемент великого комплексу засобів навчання, який розгортається в Центрі підготовки авіаційного персоналу «Аерофлот».

ВВС России Nissan Micra 4-го поколения (2010—2017) - прекрасный компакт Как подключить трёхфазный электродвигатель к сети 220В Почувствуйте себя как дома в отеле «Кижи» Где купить пластиковые контейнеры
Лента авиановостей