Boeing представив новий безпілотник

Boeing представив новий безпілотник

Insitu, дочірня компанія концерну Boeing, представила на військово-морській виставці Euronaval-2014 в Парижі новий розвідувальний безпілотний літальний апарат ScanEagle 2.

Друге покоління БПЛА отримало новий, більш надійний двигун Orbital, що працює на важкому паливі. Крім того, конструктори збільшили носову частину апарату, завдяки чому ScanEagle 2 зможе нести більше корисного навантаження, у тому числі одночасно камери денного та нічного спостереження. На БПЛА першого покоління можна було кріпити лише одну камеру. Одночасно безпілотник отримав вдосконалену бортову електроніку, схожу з тією, що встановлюється на більшому БПЛА RQ-21A Blackjack. Крило ScanEagle 2 успадкував від першого покоління, а фюзеляж став дещо коротший. Більш детальні технічні характеристики апарата не уточнюються.

Як наголошується, в перспективі апарат можна буде використовувати не тільки у військових, але і комерційних цілях. Приймати замовлення на новий БПЛА Insitu почне в 2015 році. Крім того, компанія розглядає можливість модернізувати безпілотники першого покоління для існуючих операторів.

ScanEagle першого покоління зробив перший політ в 2002 році. Зараз апарати цього типу стоять на озброєнні більш ніж дюжини операторів, включаючи США, Австралію, Японію, Іспанію і Польщу.

БПЛА розвиває швидкість до 148 кілометрів на годину, може нести до 3,4 кілограма корисного навантаження і перебувати в повітрі понад 24 годин.

Отличный шанс изменить свою жизнь и выучить иностранный язык Незабутній подарунок: політ на літаку ГБО и все, что необходимо для переоборудования автомобиля Приумножить капитал приглашает интернет казино 777 Original Иммигрант из Туркменистана, покоривший сердце США - город Нью-Йорк
Лента авиановостей