Anex Tour розірве відносини з авіакомпанією "ЮТейр"

Anex Tour розірве відносини з авіакомпанією

Anex Tour - велика туристична компанія, що працює на масових напрямках Туреччини, Таїланду і Єгипту - до кінця року виведе 11 літаків зі складу парку авіакомпанії "Ютейр" в дочірню структуру - «Катекавіа». Після цього кроку компанія Андрія Мартиросова «втратить» близько мільйона пасажирів, пише РБК.
 
Гендиректор "Ютейр" Андрій Мартиросов пояснює необхідність виділення чартерного бізнесу репутаційними ризиками авіакомпанії. Туристи не бачать різниці між польотом на відпочинок і регулярними рейсами. Про те, що наглядова рада "ЮТейр" прийняв рішення про виділення чартерного бізнесу в окрему компанію, розповів гендиректор авіакомпанії "Ютейр" Андрій Мартиросов.
 
«Катекавіа» - «дочка» "ЮТейр" розповів гендиректор авіакомпанії. Їй "ЮТейр" передає дев'ять Boeing 757 в рамках плану з розділення всього бізнесу на дивізіони, каже Мартиросов. За словами Мартиросова, для компанії це важливо, оскільки «перевізник не формує обличчя продукту», і "Ютейр" несе репутаційні втрати, так як «чартерний проект міцно асоціюється з нею». «Ми і далі готові управляти цими лайнерами, але його все ж треба розділити. Ми вирішили цей продукт виділити, і Anex Tour нас підтримав », - сказав Андрій Мартиросов. Переклад літаків в «Катекавіа» буде завершено до кінця 2014 року. Ці літаки заповнює туристами компанія Anex Tour.
 

Такси из Москвы в Ярославль дёшево Деревянные сувениры оптом в Украине Музыкальная система Samsung MM-J330 – идеальное устройство для дома Что необходимо знать о приветственных бонусах от ПМ? Зима на носу – «обуваем» машину
Лента авиановостей