В Росії вироблятимуть новий Іл-114

В Росії вироблятимуть новий Іл-114

Президент Росії Володимир Путін дав згоду на початок робіт з організації виробництва пасажирського літака Іл-114, повідомив віце-прем'єр Росії Дмитро Рогозін. За його словами, проекти військово-транспортного Іл-112В і пасажирського Іл-114 були відкриті «після важких дискусій», передає Взгляд.
 
«Буквально недавно я отримав згоду президента на початок робіт з цього турбогвинтового літака. Це допоможе нам зрушити проблему регіональних перевезень », - сказав Рогозін.
  
У серпні повідомлялося, що побудувати перший льотний зразок Іл-112В і почати льотні випробування планується в 2015 році. Іл-112В повинен замінити в російській армії парк застарілих літаків Ан-24.
 
Нагадаємо також, в жовтні 2014 Дмитро Рогозін повідомив, що президент Росії Володимир Путін підтримав ідею розробки нового літака на базі Іл-114.
 
Раніше на нараді в Самарі під керівництвом Путіна представники місцевого заводу «Авіакор» зголосилися організувати серійне виробництво Іл-114 за п'ять років, запросивши на це 10-12 млрд рублів.
 

Отдыхать в Карпатах в отелях с бассейном Сказочный букет невесты Виртуальный мир: игровой слот Резидент Лучшая площадка для азартных развлечений Вулкан Делюкс Ортопедические матрасы для сна - выбор для комфортного отдыха
Лента авиановостей