В Росії у літака відмовили двигуни

В Росії у літака відмовили двигуни

Служби магнітогорського аеропорту не змогли запустити двигуни Airbus, на якому збиралися летіти російська хокейна команда «Авангард». В результаті дій служб аеропорту двигуни були заблоковані страхувальною електронікою, і «Авангарду» довелося в терміновому порядку викликати інший літак.

Хокеїсти омського «Авангарду» не змогли вчасно вилетіти з Магнітогорська в Єкатеринбург на матч регулярного чемпіонату КХЛ, повідомив агентству "Р-Спорт» джерело, знайоме з ситуацією.

У понеділок омська команда здобула перемогу над чинним чемпіоном «Металургом» на майданчику суперника з рахунком 4: 0, після чого повинна була відправитися чартерним рейсом в Єкатеринбург. Гра в цьому місті з місцевим «Автомобілістом» запланована на 26 листопада.

Служби магнітогорського аеропорту не змогли запустити двигуни Airbus, на якому збиралися летіти «яструби». Більш того, за повідомленням джерела, в результаті дій служб аеропорту двигуни були заблоковані страхувальною електронікою, і «Авангарду» довелося в терміновому порядку викликати інший літак.

Омичі виявилися змушені провести ще одну ніч в Магнітогорську, що порушило плани відновлювальних заходів і тренувального процесу команди. Вилетіти з уральського міста «Авангард» зможе тільки у вівторок в обід.

Активные зеркала игрового заведения Основатель Amazon построит ракету для полёта на Луну Виртуальное казино СлотоКинг: его основные преимущества, особенности оформления портала Выбор строительной компании для сооружения каркасного дома Обезвоживание у собаки: как распознать и что делать
Лента авиановостей