В Росії пасажири були змушені штовхати літак

В Росії пасажири були змушені штовхати літак

За її словами, інцидент стався у вівторок в аеропорту Ігарка. Судно виконувало чартерний рейс, на його борту знаходилися вахтовики. Злітна маса Ту-134 - близько 47 тонн.

«За попередньою версією, температура повітря опустилася до мінус 52 градусів, і у літака на стоянці замерзла гальмівна система шасі. Толкач не зміг зрушити борт на руліжні доріжки, і пасажири вирішили допомогти штовхнути, що є неприпустимим, оскільки могла постраждати обшивка літака», - сказала співрозмовниця агентства.

В даний час Західно-Сибірська транспортна прокуратура проводить перевірку виконання законодавства безпеки польотів, щоб оцінити законність дій усіх учасників: служби аеропорту, авіакомпанії, екіпажу і пасажирів.

В авіакомпанії повідомили, що поки не володіють інформацією по даному факту. Аеропорт Ігарка являє собою регіональний авіатранспортний вузол Красноярського краю. На сьогоднішній день, пасажирооборот аеропорту становить близько 100 тисяч пасажирів на рік, що для зони вічної мерзлоти є досить суттєвим показником.

Эротическое белье и аксессуары для ролевых игр в Киеве Электрик на дом в Санкт-Петербурге: быстро и недорого Лучшие симуляторы в сети для настоящих игроков 3 причины воспользоваться услугами компании «Kostya Udin» при создании дренажной системы Портал для любителей активного отдыха и занятий спортом
Лента авиановостей