"Антонов" продемонструє чотири проекти літаків на Dubai Air Show 2015

Авіабудівна компанія «Антонов» візьме участь у міжнародній авіаційно-космічній виставці «Dubai Air Show 2015» із чотирма проектами нових літаків. Про це повідомили у прес-службі концерну Укроборонпром, частиною якого є «Антонов.

Антонов продемонструє чотири проекти літаків на Dubai Air Show 2015

«Вперше на цьому салоні буде продемонстровано новий транспортний літак Ан-178. Створений на заміну відомого ветерана Ан-12, новий літак може ефективно експлуатуватися в умовах Близького Сходу та Африки», – повідомили у тексті.

Окрім того, українські авіабудівники представлять «дебютанта» авіашоу – проект легкого багатоцільового транспортного літака нового покоління Ан-132.

«Він реалізується «Антонов» у співпраці з партнерами з Королівства Саудівська Аравія за участю провідних авіаційних компаній світу», – наголосили у повідомленні.

1

Також на авіасалоні покажуть літаки сімейства Ан-148 та Ан-158.

1

«Зокрема, пропонується лінійка лайнерів для перевезення від 65 до 99 пасажирів. До уваги VIP-персон – літак підвищеного комфорту Ан-148-100ЕА, на якому вони зможуть комфортно подорожувати на відстані до 7000 км», – повідомили у концерні.

Також анонсовано до презентації перспективний авіаційний комплекс морського патрулювання Ан-148-300МП, призначений для виконання задач морського патрулювання та розвідки, протидії порушникам, розвідки електромагнітних випромінювань, засобів зв’язку, моніторингу забруднення оточуючого середовища, пошуку та рятування на морі, доставки військового спорядження, та Ан-148-100ЕМ – в його салоні передбачено встановлення від двох до шести медичних модулів, що забезпечують надання під час польоту повноцінної медичної допомоги постраждалим.

Вы не поверите: съемки НЛО с борта косм.аппаратов NASA

Масло для дерева лучше, чем лак или другое средство защиты деревянной поверхности Как обеспечить стабильную работу АКБ Портал о мужском здоровье, силе и здоровом образе жизни Цветы в Киеве с доставкой от Веббукет Япония будет судиться с компанией Apple
Лента авиановостей