Україна вперше показує Ан-178 в Дубаї

Українська делегація на чолі із першим заступником секретаря РНБО України Олегом Гладковським бере участь у міжнародній аерокосмічній виставці “Dubai Air Show 2015”.

Україна вперше показує Ан-178 в Дубаї

Про це повідомили у Посольстві України в ОАЕ.

"У роботі виставки, зокрема, бере участь українська офіційна делегація, очолювана Першим заступником Секретаря РНБО України Гладковським", - зазначили у дипломатичному представництві, відзначаючи, що щоденні авіашоу проходитимуть за участю сучасних бойових та пасажирських літаків.

"На виставковій площі “Dubai Air Show 2015” будуть представлені 160 літаків, в тому числі вітчизняний АН-178. Вперше за історію шоу, у льотній програмі візьмуть участь БПЛА", - повідомили у посольстві.

Міжнародна аерокосмічна виставка “Dubai Air Show 2015”, яка вважається одним із провідних міжнародних заходів представлення сучасної авіаційної техніки, відбуватиметься 8-12 листопада 2015 року у м.Дубай.

За оцінками організаторів, цьогорічна виставка буде найбільшою за історію шоу. У виставці візьмуть участь понад 1100 учасників з 60 країн світу.

Вперше на цьому салоні буде продемонстровано новий транспортний літак Ан-178. Створений на заміну відомого ветерана Ан-12, новий літак може ефективно експлуатуватися в умовах Близького Сходу та Африки.

Друга програма-дебютант ДП "Антонов" – проект легкого багатоцільового транспортного літака нового покоління Ан-132. Він реалізується ДП «Антонов» у співробітництві з партнерами з Королівства Саудівська Аравія за участю провідних авіаційних компаній світу.

Вы не поверите: съемки НЛО с борта косм.аппаратов NASA

Виртуальный мир игровых устройств, которые приведут вас в восторг Быстровозводимые ангары от Winnerstroy Обзорная экскурсия по Минску на автобусе Мир или война? Помехи в азартном клубе? Запускай «зеркало»
Лента авиановостей