Головний постачальник симуляційного обладнання для мед центрів і України

Українське підприємство МедіНова, ща заснували майстри та професіонали своєї справи багато років тому, на сьогоднішній день є лідером у сфері забезпечення медичних клінік та закладів навчання найновішими медичними технологіями, імпортним технологічним обладнанням високої якості, а також матеріалів, пристроїв, інструментів та навіть навчальних манекенів. Завдяки наявності такого обладнання, українські лікарні, медцентри та виші мають змогу лікувати пацієнтів від найтяжчих хвороб, рятувати життя та передавати свій досвід наступним поколінням у вигляді студентів, аспірантів на вже працюючих у лікарнях інтернів.

Компанія МедіНова за багато років плідної роботи налагодила партнерські стосунки з багатьма провідними виробниками країн Євросоюзу та Американського континенту, а також є одним із найбільших розповсюджувачем медичної продукції та обладнання всесвітньо відомих брендів. Мова йде про підприємства, котрі виробляють більшим чином симулятори та манекени для медичних інститутів там університетів американського виробництва компанії SimuLab, Immersive Touch, Anatomage, а також GAUMARD. До того ж, МедіНова має змогу постачати ізраїльське обладнання фірми Simbionix, що є визнаним виробником медичної техніки у країнах Сходу.

Оскільки використання симуляторів та манекенів у медицині та навчанні майбутніх лікарів – це фактично є випередженням часу, то практична підготовка молодих спеціалістів із використанням таких технологій у майбутньому може гарантувати якісну систему охорони здоров’я та колосальний досвід наших медиків.

Для чого ж так необхідна симуляція у навчанні молодих спеціалістів? По-перше, мова йде про заходи, спрямовані на прискорення появи у медиків практичних навичок роботи з пацієнтами, формування чіткого алгоритму дій та комунікацій під час роботи. Манекени, які постачають американські та європейські виробники, являють собою надсучасні машини у вигляді копії людського тіла. Завдяки такому наближенню до реальних умов роботи майбутні медики та інтерни мають змогу освоювати всі необхідні маніпуляції – навіть робити операції манекенам та приймати пологи. Також у наявності постачальника - електрохірургічне обладнання та коагулятори, котрі в змозі задовольнити надсучасну клініку електромагнітної хірургії та діагностики.

Для того, щоб отримати обладнання компанії МедіНова необхідно зв’язатись по телефону, або за електронною поштою з нашими фахівцями у Києві. Доставка здійснюється по всій території України. Також ми здійснюємо подальше обслуговування придбаного обладнання.

Источник: http://www.medinova.com.ua/

Современные полезные советы и помощь домашним умельцам Что нужно знать о казино Pin Up? Особенности и история Реальные игровые автоматы для легких побед Вызов электрика на дом Мобильная версия виртуального заведения
Лента авиановостей