Найближчим часом Україну чекають важкі випробування

Найближчим часом Україну чекають важкі випробування

Очевидно, що ситуація в українсько-російській війні стоїть на порозі нового етапу. Росія розуміє, що ціна її завоювань є надто високою. Проте, не всі ресурси вичерпані і країна, схоже, прийняла рішення не відступати. Влада хоче вкласти все у вирішальний удар, щоб досягти можливого максимуму і з такої позиції вже переходити до переговорів про примирення чи врегулювання.

Це свідчить про те, що найближчі 5 місяців будуть для України дуже важкими. В цей період слід очікувати все - від значної активізації недержавних російських гравців в гібридній війні, до активного обмеженого чи необмеженого використання власних збройних сил. За таким сценарієм Кремль діятиме глобально і його ціллю може бути не лише Україна. Завдання Росії буде примусити Захід йти на домовленості, а що хоче Росія – невідомо.

Развитие Телеграмм канала выгодно и быстро Огромная коллекция хронометров от известных брендов Играть в казино Пин Ап – лучший выбор! Красочные экскурсии по Мадриду Предлагаем вам выгодно купить настольные игры для проведения вечеринки!
Лента авиановостей