Путін обурений тим, що чеченських сепаратистів називають «повстанцями»

Путін обурений тим, що чеченських сепаратистів називають «повстанцями»

Зачитуючи своє послання до Федеральних Зборів, президент Володимир Путін висловив своє обурення щодо спроб називати бойовиків "повстанцями" та підтримкою сепаратистів "з-за бугра" по лінії спецслужб і інформаційно, але виключно... у Чечні.

Путін заявив, що розмовляти з Росією з позиції сили безглуздо, навіть коли вона стикається із внутрішніми складностями, як це було в 90-тих і на початку 2000-х років".

Президент РФ додав, що добре пам’ятає тих хто і як у той період практично у відкриту підтримував у нас сепаратизм і навіть прямий терор, називав убивць, у яких були руки по лікоть у крові, не інакше як повстанцями.

«Зараз ці «повстанці» проявили себе в Чечні» - заявив Путін. Проте він впевнений, що місцеві правоохоронні органи з ними впораються.

"Підтримка сепаратизму в Росії з-за бугра - і інформаційно, і політично, і фінансово, і по лінії спецслужб була очевидною»,- сказав Путін. За його словами не залишало сумнівів те, що їх із задоволенням пустили б за Югославським сценарієм розпаду й розчленовування з усіма трагічними наслідками, що випливають звідси, для народів Росії.

Пін Ап казино — новий формат розваг на будь-який смак Правила приема гонадотропина для получения необходимого результата Лучшим вариантом всегда будет купить самокат в интернет-магазине «Самокат» Азартные игры – виртуальный мир в режиме онлайн Как выбрать брокера бинарных опционов
Лента авиановостей