Wizz Air Україна зменшить кількість літаків

Wizz Air Україна зменшить кількість літаків
Авіакомпанія Wizz Air Україна оголосила про зменшення свого флоту з чотирьох до трьох літаків, повідомив журналістам комерційний директор авіаперевізника Вадим Третьяк, передає Центр транспортних стратегій.
За його словами, авіалайнер передадуть до флот Wizz Air Hungary. Нині повітряне судно знаходиться в процесі переоформлення. У реєстрі цивільних повітряних суден України за Wizz Air Україна поки по колишньому закріплені чотири літаки.
Зменшити флот український бюджетник вирішив через зниження попиту. Третьяк допускає, що четвертий літак можуть повернути в парк у разі позитивних змін на ринку до зимової навігації, яка розпочнеться в останню неділю жовтня.
Раніше Wizz Air Україна оголосила про те, що не поповнюватиметься флот п'ятим літаком у 2014 році , а також про фактичне закриття бази в аеропорту Донецьк.
У травні 2014 авіакомпанія має намір виконувати 130 рейсів на тиждень. Стільки ж рейсів лоу-кост виконував у травні 2013 року, коли в його флот входили три літаки.
10 правил покупки авиабилетов через интернет Заказать кабельную продукцию через интернет Помощь брокера в таможенном оформлении грузов Интернет-сервис, позволяющий зарабатывать 1 доллар Игровые автоматы в реальном времени и режиме онлайн
Лента авиановостей