Росія спростувала заяву про інцидент російського літака у небі над Швецією

Росія спростувала заяву про інцидент російського літака у небі над Швецією

У Міністерстві оборони Росії спростували заяву міністра оборони Швеції Петера Хульквіста про виявлення у повітряному просторі російського військового літака, що нібито ледь не зіткнувся з пасажирським лайнером, який виконував рейс з Копенгагена.

Офіційний представник Міноборони РФ генерал-майор Ігор Конашенков повідомив, що ніяких передумов для авіаційної події, пов'язаного з польотом російського військового літака в міжнародному повітряному просторі над акваторією Балтійського моря не було.

Конашенков підкреслив, що політ проходив у строгій відповідності з міжнародними правилами використання повітряного простору.

Шведські ЗМІ повідомляють, що пасажирський літак, який вилетів з данського аеропорту Каструп, ледь не зіткнувся з іноземним військовим літаком, який перебував у повітрі з виключеним приладом для ідентифікації.

Міністр оборони Швеції стверджував, що військове повітряне судно належить Росії. Він повідомляє, що військові шведські льотчики визначили літак і тут немає ніяких сумнівів.

Где заказать угловой шкаф-купе Импрегнация террасной доски Как подобрать матрас для сна - их особенности и разновидности Отзывы об игровых автоматах в сети Для чего применяются разные витаминные комплексы
Лента авиановостей