Літак, що вилетів до Москви після інциденту в аеропорту Улан-Уде, сів у Домодєдово

Літак, що вилетів до Москви після інциденту в аеропорту Улан-Уде, сів у Домодєдово

Ту-214 авіакомпанії "Трансаеро" був затриманий на дві години через "погіршення управління рухом літака на землі".

Літак, що вилетів з Улан-Уде в Москву з двогодинною затримкою, приземлився в Домодєдово. В довідковій міжнародного аеропорту Байкал повідомили: "Повітряне судно, яке виконувало рейс UN2346, благополучно здійснило посадку в 15.54 (20.54) за місцевим часом». в довідковій міжнародного аеропорту Байкал.

За даними прес-служби повітряної гавані, Ту-214 авіакомпанії "Трансаеро" вилетів з Улан-Уде в Москву в 14.19 за місцевим часом (на дві години пізніше) через "погіршення управління рухом літака на землі".

"Рейс був затриманий внаслідок того, що екіпаж судна відчув погіршення управління рухом літака на землі, - уточнили в прес-службі.
- Літак був своєчасно зупинений екіпажем в межах розворотного кишені злітно-посадкової смуги. Після виключення двигунів пасажирів висадили, повітряне судно відбуксирували на перон. Літак ушкоджень не отримав. Постраждалих серед пасажирів льотного, технічного складу та кабинного екіпажу немає. Після посадки пасажирів, завантаження вантажу і багажу літак виконав зліт, - додали в прес-службі.

Цей же літак о 10.10 за місцевим часом мав проблеми після приземлення, прибувши в Улан-Уде з Москви (рейс UN2345). За повідомленням Східно-Сибірського слідчого управління на транспорті СК РФ, повітряне судно не змогло розгорнутися на злітно-посадковій смузі, занесеної снігом.

На борту знаходилися 170 пасажирів і десять членів екіпажу.

"При розвороті на місце стоянки екіпаж виявив наявність сніжного покриву, який перешкоджав руху повітряного судна. Для забезпечення безпечного переміщення повітряного судна була застосована автомобільна техніка аеропорту", - пояснили в слідчому управлінні. За даним фактом проводиться дослідча перевірка .

Рыбная кухня и преимущества здорового питания Парные браслеты для двоих Мир азарта в сети: без ограничений Услуги создания интернет магазина Измерительная техника Testo
Лента авиановостей