Волгограді за дебош на борту літака затримали 29-річну пасажирку

Волгограді за дебош на борту літака затримали 29-річну пасажирку

У Волгоградському аеропорту рейс з Єгипту, який прибув 20 грудня, зустрічала поліція - затримали одну з пасажирок, мешканку Саратова.

Як повідомили "Блокноту Волгоград" в правоохоронних органах регіону, 29-річна мешканка Саратова Олеся Боровикова поверталася з відпочинку в Єгипті. Ймовірно, перед посадкою в літак дівчина вирішила випити - чи то "для хоробрості", чи то все ніяк не могла змиритися з тим, що потрібно повертатися додому з курорту.

"Дівчина кричала, лаялась нецензурними словами, ображала інших пасажирів і хаотично переміщалася по літаку. Довелося повідомити про неї капітану літака", - розповіли в Волгоградському аеропорту. Капітан прийняв рішення долетіти до Волгограда, адже до посадки залишалося зовсім недовго, а там уже передати дебоширки в руки поліції.

У підсумку відразу після посадки Боровикова потрапила у відділення поліції, де стосовно неї було складено адміністративний протокол за статтею "Дрібне хуліганство".

Игровые автоматы онлайн бесплатно Игры на ваш компьютер: скачивайте и играйте без доступа к сети Игровые приложения для тех, кто хочет раз и навсегда изменить свою жизнь Стеклянные перегородки в стиле Лофт Как следить за экологией на даче или в частном доме
Лента авиановостей