Австралійці не виключили, що літак Malaysian Airlines пропав назавжди

Австралійці не виключили, що літак Malaysian Airlines пропав назавжди

Пошуки рейсу МН370 - це найбільша та складна операція за всю історію існування австралійської берегової служби, підкреслив Долан, слова якого наводить BBC.

Він також сказав, що зберігає оптимізм і надію на те, що його співробітники здатні розгадати загадку зниклого лайнера.

Експертам вдалося встановити, що після втрати зв'язку з диспетчерами літак різко змінив курс і пролетів багато тисяч кілометрів на південь, а коли паливо скінчилося, імовірно впав в Індійський океан приблизно в тисячу морських миль від узбережжя Австралії.

Нагадаємо, авіалайнер Boeing 777, що здійснював рейс зі столиці Малайзії Куала-Лумпур в Пекін з 227 пасажирами і 12 членами екіпажу, включаючи одного пасажира з Росії, зник у ніч на 8 березня, не подавши ніяких сигналів про неполадки на борту або інших проблемах. У момент останнього контакту він перебував в 220 км від східного узбережжя Малайзії.

Через тиждень пошуків малайзійські слідчі в якості однієї з основних версій назвали угон лайнера, проте чітких підтверджень цьому так і не знайшлося.

Качественное обслуживание автомобиля: ремонт автокондиционера Разработка приложений для розничной торговли Аренда катера с капитаном в Санкт-Петербурге недорого Играть автоматы на деньги Игровой мир популярных автоматов
Лента авиановостей