Пасажирка розповіла, що відбувалося на борту, який в Таллінні мало не потрапив в авіакатастрофу

Пасажирка розповіла, що відбувалося на борту, який в Таллінні мало не потрапив в авіакатастрофу

Пасажирка літака фірми Ryanair, який 22 грудня в Таллінні ледь не зіткнувся з іншим літаком під час посадки, розповіла Delfi про те, що відбувалося в той момент на борту корабля. За її словами, пілот спочатку повідомив, що літак не приземлився через погану погоду.

"Я теж була однією з пасажирок. Я й до цього літала, але нічого подібного раніше не сталося", - розповіла жінка.

За її словами, все почалося з того, що літак запізнився на 40 хвилин, плюс, як згадувалося в ЗМІ, він зробив повторний круг.

"Коли ми прибули в Таллінні, здавалося, що все в порядку, але при посадці літак став трохи ходити з боку в бік. Через рясний сніг я трохи злякалася, чи безпечно це. І тоді на наше здивування літак знову підняв ніс. Ми знаходилися в невіданні. Через пару хвилин пілот невпевнено повідомив: ну, як ми бачимо, погодні умови погані,тому підемо на друге коло. У цей момент я дійсно боялася, що ми залишимося в невіданні ", - розповіла жінка.

Через кілька хвилин капітан корабля повідомив, що літак не зміг приземлиться, оскільки на злітно-посадковій смузі був інший літак. Після другого кола літак успішно приземлився.

У Таллінні літак фірми Ryanair міг зіткнутися з іншим бортом під час приземлення. На щастя, авіакатастрофи вдалося уникнути: літак вчасно набрав висоту.

Золотой Кубок казино Украина Анализ возможностей разных игровых клубов Кариес что это такое? Виртуальный мир: зеркала – клоны игровых слотов Подборка свежих и смешных анекдотов
Лента авиановостей