МКС намагається ухилитись від обломків китайського супутника

МКС намагається ухилитись від обломків китайського супутника

Російський Центр управління польотами в середу проведе корекцію висоти орбіти Міжнародної космічної станції (МКС) для ухилення від загрозливого їй уламка китайського космічного апарату. Про це ТАСС повідомили в середу в Роскосмосі.
 
"Маневр буде зроблений в 15:35 мск з допомогою рухової установки європейського космічного апарату ATV", - сказав представник космічного агентства.
 
За словами співрозмовника агентства, об'єкт становить серйозну небезпеку для МКС і, за розрахунками балістиків, пройде в червоній зоні небезпеки, якщо не вжити маневр ухилення.
 
На Міжнародній космічній станції несе вахту інтернаціональний екіпаж у складі російських космонавтів Олександра Самокутяева і Олени Сєрової, а також американського астронавта Баррі Уілмор.

Портал, который обеспечивает самой свежей и проверенной информацией Как изготовить и установить металлическую ограду своими силами Одноразовая посуда по цене производителя Огромный выбор качественной и современной обуви Заказ такси из Борисполя в онлайн-режиме в Киев или другие города Украины
Лента авиановостей