В Криму формується російська авіаційна дивізія

В Криму формується російська авіаційна дивізія

У складі Четвертого командування ВПС і ППО (Південний військовий округ) формується авіаційна дивізія, частини якої будуть базуватися в Криму, повідомляє агентство "Інтерфакс Захід" з посиланням на Генеральний штаб Збройних сил РФ.
 
"В даний час формується 27-я змішана авіаційна дивізія, штаб якої буде знаходитися в Бельбеку", - сказав співрозмовник агентства. "Поняття змішана стосовно авіаційним з'єднанням має на увазі, що у складі дивізії будуть ескадрильї винищувальної, штурмової, розвідувальної, транспортної авіації, фронтових бомбардувальників, а також вертолітні підрозділи", - уточнив співрозмовник агентства. До недавнього часу на аеродромі Бельбек базувався авіаполк ВПС Росії.
 
Як заявив у середу міністр оборони РФ Сергій Шойгу, на Кримському півострові буде сформована повноцінне і самодостатнє міжвидове угруповання військ. "Аналіз можливого розвитку подій диктує необхідність підтримання військ Південного військового округу в готовності забезпечити військову безпеку країни та її союзників на південно-західному стратегічному напрямку. У цих умовах одним із пріоритетних завдань є формування повноцінної і самодостатньою міжвидового угруповання військ на Кримському півострові", - сказав міністр.

Огромный выбор конструкторов для самых разных вкусов Лучший способ досуга – виртуальные игры: попробуйте! Schneider Asfora: электричество с комфортом Любовный гороскоп для каждого знака Зодиака Запись на собеседование на визу в Америку
Лента авиановостей