Найбільший аеропорт Парагваю оголосив про десятиденний страйк

Найбільший аеропорт Парагваю оголосив про десятиденний страйк

Службовці головного аеропорту Парагваю - імені Сильвіо Петіроссі в столиці країни Асунсьйоні оголосили про десятиденної страйку. Про це повідомляє РІА Новости.
 
За заявою одразу дев'яти профспілкових об'єднань повітряної гавані, страйк починається в середу. Головні вимоги протестувальників пов'язані з виконанням урядом президента Орасіо Картес угод в частині підвищення зарплати. Крім того, вони незадоволені розмірами виплат співробітникам, близьким до виходу на пенсію, та виступають проти введення державно-приватного партнерства в аеропортах країни.
 
Як повідомляє канал Telesur, не виключена можливість спроби з боку влади в даній ситуації залучити іноземних фахівців для забезпечення функціонування аеропорту. Самі страйкуючі налаштовані скептично до такої перспективи. "Вони не можуть привезти іноземців, бо ті не знають навіть, де розташовані міста країни", - заявив генеральний секретар профспілки працівників повітряного транспорту Парагваю Вилтон Вуік.

Особенности и преимущества производителей онлайн-игр Купить летнюю резину бу в отличном состоянии Качественная продукция от современной корпорации Украины Ресторан итальянской кухни "Пьяцца Росса" при фешенебельном отеле "Националь". Выигрыш в интернете – это просто
Лента авиановостей