Авіакомпанія «ЮТейр» оголосила себе банкротом

Авіакомпанія «ЮТейр» оголосила себе банкротом

Компанія не змогла заплатити за двома облігаційних позиках 2,7 мільярда рублів. Дочірня компанія «ЮТейр-фінанс» випустила в листопаді 2012 року облігації різних серій вартістю 1,5 мільярда рублів на три роки за відкритою підпискою. 20 листопада настав термін виконання оферти, однак перевізник не зміг розплатитися.

«Коммерсант» наводить слова глави «ЮТейр» Андрія Мартиросова, який заявив про тимчасові труднощі компанії. Він вважає, що «невиконання зобов'язання по оферті - не критичний момент», а сформовану ситуацію можна охарактеризувати як «тимчасову».

Авіакомпанія «ЮТейр» - це третій за величиною перевізник в Росії. Чистий прибуток компанії за дев'ять місяців 2014 склала 9,2 мільйона рублів. Влітку 2014 «ЮТейр» заявив про початок програми зниження витрат. По ній компанія звільнила більше 800 співробітників і відмовилася від 20% рейсів. Видання повідомляє, що на даний момент у перевізника немає вільних коштів.

Нагадаємо, що в Україні працю її "дочка" «ЮТейр» Україна.

Прокат внедорожников для поездок в Одессе и окрестностях Полезные советы о том, как делать селфи Организация похорон с Мир Иной Портал поддержки клиентов в получении страховки и кредитов Развлечения от онлайн клуба SlotoKing Украина
Лента авиановостей