Перемир'я на Донбасі може настати, - Чумак

Перемир'я на Донбасі може настати, - Чумак

Народний депутат від Блоку Петра Порошенка вважає, що перемир'я на Донбасі може настати, якщо організовані сили бойовиків зачистять некеровані підрозділи.

Віктор Чумак розповідає, що російські війська втрачають багато своїх людей на Донбасі і хотіли б примирення.

Нардеп повідомляє, що останні втрати, які зазнали російські регулярні війська і російські елітні частини, такі як, наприклад, "Вимпел" та дві бригади ГРУ, змушують росіян замислюватися про те, що використовувати російські війська на Донбасі не дуже правильно, тому що це не стільки людські, скільки іміджеві втрати в самій Росії. Таке величезна кількість людей за такий короткий проміжок часу. Росіяни, напевно, вже розуміють, що це треба зупинити.

За словами Чумака, на Сході сконцентрована велика кількість угрупувань, які не підкоряються нікому. «Тому, якщо навіть і буде встановлено якесь формальне зобов'язання між хоч якось керованими частинами, частина цих абсолютно некерованих бандитських формувань не зупиниться. Поки вони самі на своїй території не зачистять ці некеровані підрозділи, говорити про те, що там буде мир, дуже рано», - зазначив Чумак.

Депутат заявив, що поки російські війська не стрілятимуть по некерованих бандформуванях – українські війська теж мовчатимуть.

Современные полезные советы и помощь домашним умельцам Иммуностимуляторы в интернет-аптеке: принцип действия и когда нужно принимать Накрутка подписчиков в ВК Поиск изящных светильников для Вашего дома Преимущества поступления в ХНУРЭ
Лента авиановостей