Губернатор Вінниччини закликав мітингувальників звільнити будівлі та почати переговори

Губернатор Вінниччини закликав мітингувальників звільнити будівлі та почати переговори

Анатолій Олійник розповідає, що озброєними групами бойовиків було захоплено приміщення Вінницької ОДА та обласної ради.

Також губернатор повідомляє, що під час захоплення було травмовано декілька співробітників МВС, та пошкоджено комунальне майно. «Бойовики нищили документи та погрожували депутатам, які прибули на сесію»,- розповідає губернатор.

Анатолій олійник заявив: "Очевидно, що під час проведення АТО, фактичної агресії з боку Росії, основним методом російських спецслужб є розхитування ситуації всередині країни, терор проти посадовців та патріотів. На жаль кремлівський пропаганді вдалось ввести в оману і певну кількість справжніх патріотів". Також додав, що змушений вимагати від штурмовиків звільнити приміщення та почати переговори.

Олійник додав, що в разі відмови то влада змушена буде відновити законність і правопорядок усіма доступними засобами, щоб захистити життя, здоров’я та безпеку громадян України та, що жодний російський провокатор та винні в організації штурму не уникнуть відповідальності.

Отзывы об игровых автоматах в сети Азартный отдых в мобильной версии казино Фреш Уход за волосами: краски для волос Изучение потребителей Что такое бессонница?
Лента авиановостей