Utair збереже внутрішні рейси

Utair збереже внутрішні рейси

Авіакомпанія Ютейр Україна має намір зберегти більшість внутрішніх рейсів, однак тимчасово відмовиться від виконання міжнародних регулярних рейсів.

Припинені будуть польоти з Києва в Харків, Луганськ та Санкт-Петербург, а також перенесено відкриття рейсу Київ-Рига.

Як повідомив заступник комерційного директора авіаперевізника Володимир Катерній, оптимізація маршрутної мережі пов'язана зі зниженням попиту. За словами топ-менеджера, Ютейр Україна має намір сконцентруватися на своєму основному сегменті - внутрішніх рейсах.

Він також спростував раніше з'явилася про припинення польотів на більшості внутрішніх напрямків та виведенні з парку регіональних літаків Bombardier CRJ 200 та ATR 72.

"На рейсі Київ-Донецьк буде збережена частотність три рейси на день. Буде виконуватися два рейси на день до Львова, а також відновлена ​​колишня частотність з Києва до Одеси - по два рейси на день", - розповів катерній.

У найближчі місяці, у випадку відновлення попиту, авіакомпанія не виключає можливість відновлення виконання рейсу Київ-Санкт-Петербург, відкриття рейсу Київ-Рига, а також відновлення оперування з регіонів України до Москви.

За словами катерній, повітряні судна у авіакомпанії також ніхто не відкликає. "Літаковий парк у нас залишається колишнім, що дозволяє реалізувати завдання виробничої програми, затвердженої на 2014 рік", - сказав заступник комерційного директора.

Огромный выбор работы на любые вкусы и предпочтения Преимущества профессионального развала-схождения на СТО Игровые слоты от лицензионного казино Spin Win Где заказать угловой шкаф-купе Ставки на спорт без ошибок и риска
Лента авиановостей