«Аерофлот» знизить ціни на авіаквитки в Крим

«Аерофлот» знизить ціни на авіаквитки в Крим

«Аерофлот» оголосив про початок продажів квитків до Криму за спеціальними тарифами. Як йдеться в заяві прес-служби авіаперевізника, пасажирам, що прямують на півострів і в зворотному напрямку, буде запропоновано шість різних тарифів.

Мінімальна ціна перельоту економ-класом за маршрутом Москва - Сімферополь - Москва чи Сімферополь - Москва - Сімферополь складе сім з половиною тисяч рублів з урахуванням такс і зборів. Квиток в один бік обійдеться в чотири тисячі рублів. У прес-службі зазначили, що більше половини квитків на кожен рейс продаватимуть за мінімальною вартістю.

З 1 квітня по 31 травня «Аерофлот» збільшить частоту польотів з Москви до чотирьох щоденних рейсів на літаках Airbus А320/321, а з 1 червня - до восьми щоденних рейсів на повітряних судах Airbus А320/321.

У прес-службі зазначили, що авіакомпанія «Росія», що знаходиться під управлінням «Аерофлоту», 20 квітня має намір почати щоденні рейси з Санкт-Петербурга, а з 1 червня - збільшити частоту польотів до двох рейсів на день на літаках Airbus А320. Ще одна «дочка» головного російського авіаперевізника - «Донавіа», в свою чергу, планує з 28 квітня відкрити новий прямий рейс до Сімферополя з Ростова-на-Дону з частотою один рейс на добу на Airbus А319.

Таким чином, вже влітку «Аерофлот» буде виконувати до 77 рейсів на Сімферополь на тиждень.

Портал для любителей активного отдыха и занятий спортом Игровой зал поможет осуществить заветные мечты Электрик на дом в Санкт-Петербурге: быстро и недорого Гидромассажные бассейны для спа-салонов: функции и удобство IGADGET: почему стоит купить робот-пылесос
Лента авиановостей