Асоціація авіапідприємств України хоче повернути корупцію в галузь

Асоціація авіапідприємств України хоче повернути корупцію в галузь

Асоціація авіапідприємств України хоче повернути корупцію в галузь.

Протестувати проти нового прозорого розподілу видачі призначень на маршрути можуть лише зацікавлені в корупції. Про це заявив авіаційний експерт, головний редактор порталу АвиаБиз, Богдан Долинце.

Самопроголошена Асоціація авіапідприємств України здійснила ряд заходів, спрямованих на перешкоджання реформування ринку пасажирських авіаперевезень. У числі іншого, представники Асоціації висловлювали невдоволення розробленим Державною авіаційною службою «Порядком надання і анулювання прав на експлуатацію повітряних ліній», який був підтриманий операторами ринку та експертами галузі.

Розподіл призначень на експлуатацію повітряних ліній буде відбуватися з урахуванням об'єктивних показників роботи авіакомпаній, і виходячи з їх відповідності максимальними критеріями безпеки. Протестувати проти прозорого розподілу видачі призначень на маршрути можуть лише зацікавлені в корупції.

На думку Богдана, спроби Асоціації авіапідприємств України перешкоджати реформу вітчизняного ринку авіаперевезень, яку початку Державіаслужба, загрожують національній безпеці країни.

Игровые грани слотов онлайн в виртуальном пространстве казино Эльдорадо Мир азарта в сети: без ограничений Купить летнюю резину бу в отличном состоянии Игры от Netent: лучшие предложения в виртуальном мире Аудиторские услуги от компании «Аудит-Инвест»
Лента авиановостей