Росія поставить В'єтнаму комплекси повітряного зв'язку на 600 млн.$

Росія поставить В'єтнаму комплекси повітряного зв'язку на 600 млн.$

«Об'єднана приладобудівна корпорація», що входить в держкорпорацію «Ростех», почала поставляти В'єтнаму комплекси повітряного зв'язку НКВС-27. Про це йдеться в повідомленні корпорації. Система призначена для забезпечення зв'язку між різними класами авіаційної техніки. До теперішнього часу в'єтнамські військові отримали вже три комплексу зв'язку, четвертий планується передати замовнику на початку 2015 року.

НКВС-27 розроблений науково-виробничим підприємством «Політ». Він здатний здійснювати автоматизовану передачу команд управління і ретрансляцію команд вищих ланок управління. Крім того, комплекс забезпечує контроль і реєстрацію виконання польотних завдань, багатоканальний голосовий зв'язок і обмін даними з бойовими літаками на дальності до 1500 кілометрів. Гранична швидкість обміну інформацією становить близько 25 кілобіт на секунду.

Комплекс зв'язку може працювати в діапазонах ДКМВ і МВ-ДМВ на частоті від 2 до 1215 мегагерц. Для мовного зв'язку апаратура використовує до двох радіоканалів, а для обміну даними з літальними апаратами - до п'яти. НКВС-27 призначений для забезпечення зв'язку з винищувачами марки «Су», оснащеними бортовими комплексами К-ДлАЕ, К-ДлУЕ і К-Дли. Для наземного аеродромного комплексу параметр напрацювання на відмову складає не менше 500 годин.

Коли саме був підписаний контракт з В'єтнамом на постачання комплексів повітряного зв'язку, не уточнюється.

Раніше стало відомо, що до кінця 2014 року Росія поставить В'єтнаму чотири винищувачі Су-30МК2, зібраних Комсомольським-на-Амурі авіаційним заводом. Поставка буде здійснена за контрактом, підписаним у серпні 2013 року. Сума цієї угоди становить 600 мільйонів доларів, за умовами угоди, В'єтнам має отримати 12 російських бойових літаків. В даний час на озброєнні азіатської країни стоять 27 винищувачів типу Су-27/30.

Игра в виртуальном игровом клубе: без риска и потерь Перевозка грузов с использованием железнодорожного транспорта и прочие услуги Полезные советы для очистки кофемашины Оформляйте микрозаймы на Лоанмани Современная разработка для повышения урожайности
Лента авиановостей