Британський робот закопає на Місяці волосся і фотографії землян

Британський робот закопає на Місяці волосся і фотографії землян

Британці в рамках проекту Lunar Mission One вирішили відправити на Місяць робота, який, крім досліджень супутника Землі, закопає капсули з фотографіями, волоссям і зразками ДНК. Сума, яку компанія збирається витратити на свій проект, становить близько 600 мільйонів євро, повідомляє BBC News.

Заявленою метою проекту є дослідження можливості створення довгострокової місячної бази, а також аналіз місячного ґрунту. Гроші на проект Lunar Mission One планується зібрати за допомогою пожертвувань. Щоб залучити меценатів, організатори пропонують їм натомість відправити на супутник капсулу з фотографією, фрагментом ДНК і текстом, які будуть збережені в надрах Місяця. Сума пожертвування в цьому випадку повинна бути близько 45 євро.

Вчені, які займаються розробкою проекту, відзначають, що, відправивши капсулу з біоматеріалом на Місяць, кожна людина зможе таким чином себе «обезсмертити».

За допомогою краудфандінговой платформи Kickstarter команда Lunar Mission One протягом найближчого місяця планує зібрати близько 700 тисяч євро. Ці гроші підуть на фінансування початкового етапу проекту.

Lunar Mission One створено за підтримки ряду наукових і навчальних закладів Великобританії, включаючи Університетський коледж Лондона та Відкритий університет. Крім того, ряд провідних вчених та інженерів надають консультативну підтримку проекту.

Заказ такси из Борисполя в онлайн-режиме в Киев или другие города Украины Качественные ткани и швейная фурнитура для сумок и сумочной продукции недорого Сол Казино: как он стал одним из лидеров в онлайн-гемблинге и какие преимущества он предлагает своим игрокам Бывший участник Дома 2 – Андрей Чуев Самая обширная коллекция щедрых игр в сети: зайди и победи!
Лента авиановостей